Nasz sklep do poprawnego funkcjonowania wymaga plików cookie. Korzystając z niego, zgadzasz się na używanie przez nas tych plików.
Infolinia: +48 605 600 666, e-mail: info@extrameble.pl
KOSZYK: 0 produktów za 0,00 zł

Polityka prywatności

1. Administratorem danych osobowych jest Sprzedający: KUBERA MEBLE Jacek Kubera z siedzibą: Mianowice 3G, 63-600 Kępno, NIP 619 124 98 24 REGON .

2. Użytkownikiem jest każda osoba fizyczna posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych oraz osoba prawna lub jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej, korzystająca ze Sklepu.

3. Dane osobowe przetwarzane są w siedzibie sprzedającego (pkt.1) zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

4. Dane osobowe przetwarzane są w zakresie niezbędnym dla realizacji złożonego zamówienia w Sklepie.

5. W trakcie składania zamówienia lub rejestracji na stronie Sklepu Użytkownicy są proszeni o podanie następujących danych osobowych:

a.) imienia i nazwiska,

b.) adresu korespondencyjnego i adresu dostawy,

c.) numeru telefonu,

d.) adresu e-mail,

e.) w przypadku żądania przez Użytkownika wystawienia faktury VAT, danych niezbędnych do jej wystawienia tj. nazwa firmy, adres, NIP.

6. Podanie danych jest dobrowolne i wymaga zgody Użytkownika oraz jest konieczne do realizacji zamówienia Użytkownika.

7. Brak wyrażenia zgody Użytkownika na podanie powyższych danych uniemożliwia zarejestrowanie się w Sklepie oraz dokonywanie zakupów towarów oferowanych przez Sklep.

8. Każdemu Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych, prawo do ich poprawiania, oraz prawo żądania zaprzestania ich przetwarzania oraz ich usunięcia z bazy danych Sprzedającego.

9. W celu realizacji prawidłowej umowy przez Sprzedającego, dane osobowe Użytkowników mogą być udostępniane innym podmiotom, np. firmom kurierskim - w przypadku skorzystania przez Kupującego z dostarczenia towaru przez kuriera.

10. Użytkownik może w każdym momencie cofnąć wyrażoną zgodę na przekazywanie danych osobowych wyżej wymienionym podmiotom.

11. Sprzedający oświadcza, że nie udostępnia danych osobowych Użytkowników stronom trzecim.

12. Każdy z Użytkowników, który założył konto w Sklepie, może w każdym czasie żądać jego usunięcia poprzez wysłanie wiadomość e-mail na adres info@extrameble.pl. Konto Użytkownika zostanie usunięte, jednak nie wcześniej niż po realizacji zamówienia. Usunięty adres e-mail z bazy danych uniemożliwia odtworzenie konta użytkownika. W w/w sytuacji dokonanie kolejnego zakupu w Sklepie wymaga ponownego podania danych osobowych niezbędnych do realizacji zamówienia.

13. Zaakceptowanie niniejszej Polityki Prywatności wiąże się z akceptacją plików cookies.

Pliki cookies

Cookie to pliki, które strona WWW zapisuje w schowku Twojej przeglądarki. Dzięki takim plikom można zapamiętać Twoje indywidualne ustawienia, takie jak kolor wybranej szaty graficznej, rozdzielczość ekranu, preferencje systemowe itp. Informacje zawarte w plikach cookie wykorzystywane są przez systemy serwujące reklamy, dzięki czemu między innymi nie wyświetlają się użytkownikowi stale powtarzające się kreacje reklamowe. Informacje te są wykorzystywane są również przez instytucje/firmy badawcze.

Należy pamiętać, że każdy ma prawo zrezygnować z zapisywania plików cookie w swojej przeglądarce, może to jednak spowodować utrudnienia w korzystaniu z portalu.

Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji "Pomoc" w menu przeglądarki internetowej

Nawigacja:

Home
Oferta
Kontakt
Mapa strony

Dowiedz się więcej:

Jak kupować
Płatności
Transport
Tkaniny

Informacje:

Regulamin
Polityka prywatności
O nas

Kontakt z nami:

Telefon: +48 605 600 666
E-mail: info@extrameble.pl

© 2016 extrameble.pl, Wszelkie prawa zastrzeżone.